Resepi Ayam Crispy

Posted on

Resepi ayam crispy%A Terbaru 2018

  • Resepi ayam crispy%A Paling Sedap
  • Resepi ayam crispy%A Simple
  • Resepi ayam crispy%A Lazat Sangat
  • Resepi ayam crispy%A Dari Sahabat Handai
  • Resepi ayam crispy%A Nenek
  • Resepi ayam crispy%A Tradisional

Ramai orang suka dengan daging ayam yang digoreng dengan disadur adunan tepung. Ayam boleh dimasak rangup dan crispy manakala .Nah ni kami nak kongsi dengan anda resipi buat ayam ala ala KFC yang murah tak sampai RM pun untuk ketul ayam..Kalau sebelum ni, mengidam ayam goreng je, terus terfikir nak beli dekat mana mana .Nak try buat Ayam Goreng Spicy sendiri? Cuba resipi senang ni! RESIPI PENUH http .Ayam Goreng Crispy. Oleh MyResipi. Kategori Resipi Ringkas, Kit Makanan Masa Penyediaan Minit Hidangan Orang . Menurut pemilik resepi asal ini, Cahaya Kasih Firdausi resepi ayam goreng KFC jenis spicy ini telah menjadi kesukaan ramai pelanggannya.. Ayam gorengGuna tepung goreng ayam crispy Bestari.Panaskan minyak dalam periuk. Celup ayam dalam telur terlebih dahulu. Golekkan atas . Anda penggemar ayam goreng? Dapat yang garing memang layan habis! Tapi kalau beli dari restoran makanan segera, harganya memang . Sejak wife saya expert buat ayam ala ala KFC ini, kami sekeluarga tak pergi ke KFC dah. Selalu beli ayam seekor dan goreng macam resepi di .